Laskutuskäytäntö

Olemme siirtyneet käyttämään vuoden 2014 alusta laskutuksessa Kirkon palvelukeskuksen (Kipa) palveluja. Huomaa, palkanmaksuun liittyvät lomakkeet ja verokortit toimitetaan aina seurakuntaan.

Vesannon seurakunnalle osoitetun laskun voitte lähettää nyt kolmella eri tavalla:

1. Verkkolasku. Toivomme teidän käyttävän tätä vaihtoehtoa - mikäli mahdollista.
    Verkkolaskuosoite on 003702081422 ja Basware-operaattorin tunnus BAWCFI22
  2. Sähköpostilasku. Sähköpostitse toimitettavat laskut lähetetään aina osoitteeseen:
    kirkonpalvelukeskus@bscs.basware.com
    Hyväksytty liitteiden tiedostomuoto on pdf. PDF‑tiedoston nimi saa sisältää vain seuraavia merkkejä: [A-Z], [a-z], [0-9], [.], [_].
  3. Kirjepostilasku. Mikäli kumpikaan edellisistä vaihtoehdoista ei ole mahdollisia, voitte lähettää laskun kirjeitse osoitteeseen:

Kirkon Palvelukeskus/
    Vesannon seurakunta