Leikin lumoa ja yhdessäolon iloa

Vesannon seurakunnassa päiväkerholaiset kokoontuvat arkisin kerran viikossa leikkimään ja toimimaan, arkisesti ja pyhän äärellä. Kerhossa painottuvat lapsesta välittäminen, lapsuuden ilon kokemukset ja lapsen hengellisen herkkyyden vaaliminen. Se on lapsen kasvupaikka, missä toimitaan kumppanuudessa hänen perheensä kanssa. Päiväkerholaiset ovat 3-5 – vuotiaita ja heitä ohjaa lastenohjaaja Niina Salonen. Kerhot kokoontuvat kerralla 2 – 2,5 tunniksi kerholaisten iän mukaan.

Kerhoihin ilmoittautuminen

Kaikille kerhoikäisille seurakuntalaisille lähetetään toukokuussa kerhokirje, jossa kerrotaan enemmän seurakunnan päiväkerhoista ja kerhoihin ilmoittautumisesta. Päiväkerhoihin tulevalle toimintakaudelle 2017 - 2018 voi ilmoittautua joko palauttamalla kerhokirjeen mukana tulevan paperisen päiväkerhoilmoittautumisen kirkkoherranvirastoon tai sitten sähköisellä ilmoittautumislomakkeella.

Kerhoryhmät päätetään ja ilmoitetaan elokuun puolessa välissä, kun haku kerhoihin on päättynyt. Kerhoihin ilmoittautuneet lapset saavat ennen kerhon alkua kerhokirjeen ja kutsun päiväkerhojen avoimiin oviin, joissa kerhoihin pääsee tutustumaan oman tutun aikuisen kanssa. Varsinaiset päiväkerhot alkavat syyskuussa ja kokoontuvat joulukuun puoleen väliin asti, jatkuen taas tammikuusta toukokuuhun. Kerhokauden päättävät joulujuhla ja kevätjuhla, joihin koko perhe on tervetullut. Keväisin teemme koko perheen retken jonnekin vähän kauemmaksi.

Kerhomaksuksi on tällä hetkellä päätetty 20 € / lukukausi.

Vapaita kerhopaikkoja voi kysellä suoraan lastenohjaajalta myös kesken vuoden!

Päiväkerholaiset pelaavat yhdessä lautapeliä.
Päiväkerholaisten tekemiä herkkuruokia hiekkalaatikolla.

Niina Salonen