Perhekerho

Perhekerho on lasten ja aikuisten kohtaamispaikka, johon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa. Siellä on mahdollisuus tavata toisia perheitä, leikkiä ja harjoitella sosiaalisia taitoja yhdessä toisten lasten ja aikuisten kanssa ja luoda ystävyyssuhteita. Kerhossa lapset ja aikuiset puuhaavat yhdessä. Siellä hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaankin yhdessä. Ohjelma suunnitellaan yhdessä kerholaisten kanssa.

Vesannolla perhekerho kokoontuu keskiviikkoisin klo 10 – 12 seurakuntakodin yläkerrassa ja sen järjestävät yhdessä Vesannon seurakunta ja Mannerheimin lastensuojeluliiton Vesannon paikallisyhdistys.

Perhekerhossa on aina tarjolla kahvia ja teetä ja mukaan voi ottaa omat eväät. Muutaman kerran vuodessa pidämme nyyttärit ja/tai seurakunta tarjoaa kerholaisille lämpimän ruuan.

Perhekerho on maksuton ja sinne ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Voit tulla kerhoon mukaan milloin sinulle vain sopii!

Perhekerhossa lapset ja aikuiset touhuavat yhdessä.

Niina Salonen