Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on Lasten kirkko.

Pyhäkouluun voivat tulla kaikki lapset vanhempineen -  ihan vauvasta vaariin. Kokoontuessamme hiljennymme rukoukseen, laulamme Lasten virsiä, leikimme ja joskus askartelemmekin päivän teemaan liittyen. Pyhäkouluun ei tarvitse erikseen ilmoittautua, voi vaan tulla, ihan kuin oikeaan kirkkoon.

Pyhäkoulua pidetään kerran kuussa kodeissa eri puolilla Vesantoa. Kokoontumisesta ilmoitetaan paikallislehdessä, seurakuntakodin kerhotilan ilmoitustaululla sekä tietenkin täällä netissä seurakunnan Tapahtumakalenterissa.

Lapset saavat pyhäkoulusta itselleen osallistujataulun, johon kerätään tarramerkkejä joka käynnistä. Yleensä kotiinviemisiksi on myös Lasten kirkko -lehti. Pyhäkoulun päätteeksi lapsille tarjotaan mehua ja pientä syötävää.

Tule rohkeasti mukaan!

Tuija Hokkanen