Seurakunnan musiikkiryhmät

Vesannon kirkkokuoro

Vesannon kirkkokuoro perustettiin v. 1945. Kirkkokuoron perustaminen ei oikeastaan paljoakaan muuttanut kirkkomusiikki­käytäntöä Vesannolla - antoi sille vain selkeämmät raamit. Jo vuosikymmeniä oli myös kirkossa esitettävästä kuorolaulusta vastanneet vuorollaan Vesannon mies- ja sekakuorot seurakunnan kanttorien johdolla.

Kirkkokuoro harjoittelee talvikaudella säännöllisesti viikottain. Lisäapua laulujen opiskeluun tarjoaa myös netin kautta toimiva stemmojen harjoitussivusto.

Laulunharrastajana olet lämpimästi tervetullut perinteikkääseen porukkaan!

Lue tarkemmin kirkkokuoron vaiheista.

Musiikkityön johtokunta

Seurakunnan musiikkityön johtokunta ei ole pelkästään hallinnolinen suunnitteleva elin vaan myös musiikkia esittävä vahvistettu kvartetti. Kaikki kvartetin jäsenet ovat johtokunnan varsinaisia- tai varajäseniä. Johtokunta harjoittelee projektiluontoisesti sovittuja esiintymisiä varten käyttäen apunaan myös nettisivustoa.

AinaSamat -lauluryhmä

"AinaSamat" on kirkkokuoron naisäänistä koostuva pieni lauluryhmä. Harjoituksia keskimäärin joka toinen viikko.

Kirkkokuoron kuva alkuajoilta 1940-luvulta. Kuoroa johtaa Werner Huttunen.
(Kuva Aino Jääskeläisen arkistosta)

Heino Keränen