Konevitsa-kvartetin konsertti (= Kirkkokinkerit)

Konevitsa-kvartetin konsertti (= Kirkkokinkerit) Vesannon kirkko

Taivaallista musiikkia ja kansanlauluja

Pietarilainen Konevitsa-kvartetti tulee jälleen konsertoimaan Vesannon kirkkoon.

Konsertin monipuolinen ohjelma on oivallinen läpileikkaus Venäjän mieskamarikuorojen rikkaasta ohjelmistoperinteestä. Konevitsa-kvartetin ohjelmiston keskeinen osa on venäläinen kirkkomusiikki muinaisista luostarisävelmistä nykysäveltäjien teoksiin. Vanhinta kirkkomusiikkia lauletaan yksiäänisesti, uudemman ajan laulut on sovitettu  2-3 äänelle. Nykyiset neliääniset sovitukset ovat kuoron jäsenet tehneet itse.

Konevitsa-kvartetin laulajat hallitsevat erinomaisesti perinteisen venäläisen laulutradition ja osalla jäsenistä on myös klassisen laulajan solistikoulutus. Kvartetti on pieni kamarikuoro, joka etsii jatkuvasti täydellistä harmoniaa.

Vapaa pääsy, ohjelma 12 €.

Katso kvartetin kiitoslaulu edellisestä konsertista

Vapaapäivät yleensä ma - ke

Vapaapäivät yleensä ma - ti