Perhekerho Seurakuntakoti

Lapsiperheiden kohtaamispaikka, mukaan ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin ja mummoon!

Perhekerhot on tarkoitettu kaikenikäisille lapsille ja heidän aikuisilleen. Kerhossa leikitään yhdessä lasten kanssa, vaihdetaan kuulumisia ja jutellaan aikuisten kesken. Perhekerho on paikka lasten ja aikuisten ystävyyssuhteiden solmimiseen, arjen kysymyksistä keskustelemiseen ja mukavaan yhdessäoloon.

Kerhossa on tarjolla kahvia ja teetä, mukaan voit ottaa omat eväät (keittiössä on jääkaappi ja mikroaaltouuni)

Perhekerhoon voi tulla koska tahansa, ilmoittautumista ei tarvita.

Kerho järjestetään yhteistyössä MLL:n Vesannon paikallisyhdistyksen kanssa. Seurakunnan kerroilla hiljennymme yhdessä pieneen hartauteen.

Kerho-ohjelman saat kerhosta. Koululaisten hiihtolomaviikolla (vko10) kerhoa ei ole.

Toiminta on maksutonta.

Vapaapäivät yleensä la - su

Seurakuntakoti

Päiväkerho Sinisiivet

Päiväkerhoryhmä 3-vuotiaille (v.2014 syntyneille)

Kauppatori, Kuopio

Retki Riemu-festareille ja Kuopion Eläinpuistoon

Tervetuloa mukaan koko perheen retkelle Kuopioon Riemu-Festareille ja uudistuneeseen Kuopion Eläinpuistoon!

Torpparimuseo, Vesanto

Perhekerhon Aikamatka Torpparimuseolla

Sukelletaan Torpparimuseolla 1900-luvun alkupuoliskolle ja tutustutaan millaista elämä oli silloin.