Laskutuskäytäntö

Huomaa, palkanmaksuun liittyvät lomakkeet ja verokortit toimitetaan aina seurakuntaan. Seurakunnalle osoitetun laskun voitte lähettää  kolmella eri tavalla:

Ennen laskun lähettämistä tulee laskuttajan tiedot toimittaa seurakunnalle järjestelmään tallentamista varten.

1. Verkkolasku. Toivomme teidän käyttävän tätä vaihtoehtoa - mikäli mahdollista.
    Verkkolaskuosoite on 003730865494 ja Basware-operaattorin tunnus BAWCFI22
  2. Sähköpostilasku. Sähköpostitse toimitettavat laskut lähetetään aina osoitteeseen:
    kirkonpalvelukeskus@bscs.basware.com
    Hyväksytty liitteiden tiedostomuoto on pdf. PDF‑tiedoston nimi saa sisältää vain seuraavia merkkejä: [A-Z], [a-z], [0-9], [.], [_].
  3. Kirjepostilasku. Mikäli kumpikaan edellisistä vaihtoehdoista ei ole mahdollisia, voitte lähettää laskun kirjeitse osoitteeseen:

Kirkon Palvelukeskus/
    Niiniveden seurakunta