Kynttilänpäivän Perhekirkko ja Yhteisvastuutapahtuma

su 4.2. kello 10.00 - kello 14.00

Kynttilänpäivän Perhekirkko ja Yhteisvastuutapahtuma Seurakuntakoti, Vesannon kirkko

Kynttilänpäivän Perhekirkko Vesannon kirkossa ja Yhteisvastuu 2018-keräyksen startti seurakuntakodilla kaikenikäisten yhteisessä tapahtumassa. Tarjolla lounas YV-keräyksen hyväksi.

Kristus, Jumalan kirkkauden säteily

Kynttilänpäivä

Kynttilänpäivän Perhekirkko on kaikenikäisille suunnattu sanajumalanpalvelus Vesannon kirkossa klo 10. Mukana päiväkerholaiset ja pyhäkoululaiset.

Yhteisvastuukeräys 2018 starttaa tapahtumapäivän merkeissä seurakuntakodilla heti jumalanpalveluksen jälkeen eli noin klo 11. Ohjelmassa seurakuntakodin piha-alueella ja sisätiloissa monenmoista puuhailua!

Lounas Yhteisvastuukeräyksen hyväksi klo 11 - 12 (vapaaehtoinen maksu yv-keräyksen hyväksi), keräysinfo ja suorana tv-lähetys, jossa Presidentti Sauli Niinistö avaa vuoden 2018 Yhteisvastuukeräyksen.

Lumitaidetyöpajaa vetämässä Lumihukat Varkaudesta, tule opettelemaan lumenveistoa! Mukana tapahtumassa myös Vesannon Partiolaiset ja Kaverikoirat.

Ohjelman löydät kuvasta.

Lisätietoa Yhteisvastuusta

Vapaapäivät yleensä ma - ti

Olen vuosilomalla 31.10.2018 saakka ja sen jälkeen jatkan eläkkeelle. Kiitän kuluneista vuosista ja toivotan teille kaikille Taivaan Isän runsasta siunausta.

Vapaapäivät yleensä la - su

Vapaapäivät yleensä la - su