Lavrenchukin musiikkiperheen konsertti

Lavrenchukin musiikkiperheen konsertti Vesannon kirkko

Soittoa ja laulua koko perheen voimin

Lavrenchukien perhe muutti Suomeen keväällä 2007. He asuvat Pohjois Karjalassa, Liperin kirkonkylässä. Perheen vanhemmat ovat molemmat ammattimuusikkoja.

Isä Igor on ammatiltaan harmonikkataiteilija ja kapellimestari. Äiti Svetlana on konserttipianisti ja kuoronjohtaja. Konserteissa esiintyvät vanhempien lisäksi kaikki kuusi lasta.

Esikoinen Seva, joka itsekin on jo ammattimuusikko, soittaa konserteissa paitsi trumpettia, myös juontaa konsertteja. Tyttäret, Anastasia ja Alona laulavat konserteissa, sekä soittavat kumpikin omia instrumenttejaan (Anastasia pianoa ja Alona viulua). Lisäksi myös Svyatoslav poikanen soittaa jo rumpuja.

Musiikki on alusta saakka ollut vahvasti mukana myös perheen lasten elämässä. Elokuussa 2014 perhe sai Suomen kansalaisuuden.

Katso esittelysivu

Katso esittelyvideo

Vapaa pääsy! Ohjelma 10 €

Olen vuosilomalla 31.10.2018 saakka ja sen jälkeen jatkan eläkkeelle. Kiitän kuluneista vuosista ja toivotan teille kaikille Taivaan Isän runsasta siunausta.