Perheretki Muumijääveistosmaailmaan ja Riemu-festareille

Perheretki Muumijääveistosmaailmaan ja Riemu-festareille

Vesileppis Leppävirta ja Kuopion Kauppatori

Leppävirralla tutustumme Huimaan jääseikkailuun Ice Cave Muumijääveistosmaailmassa ja Kuopiossa osallistumme Kuopion seurakuntien järjestämille Riemu-festareille.

Retken hinta (sisältää pääsyliput Muuminäyttelyyn, lounaan pitopöydästä Vesileppiksessä sekä bussikyydit Jetistan bussilla, (Riemu-festari on ilmainen tapahtuma)):

alle 1v.                                        ilmainen
1 – 3v.                                         7€
4 – 12v.                                       20€
yli 12v. ja aikuiset                       25€

Retken ohjelma:

klo:
8.30                                             Lähtö Vesannolta srk-kodin pihasta
10 – 11.30                                   Aikaa olla
Muumijääveistosmaailmassa ja Muumikirppiksellä
11.30                                           Lounas pitopöydästä
n.12.15                                       Lähtö kohti Kuopiota
13 – 15 (16)                                Riemu-festarit Kuopion Kauppatorilla
n.16.00                                       Paluu Vesannon srk-kodille

Upea ja ainutlaatuinen Muumijääveistosnäyttely
Leppävirralla Vesileppiksessä syvällä maan uumenissa on taianomainen luola. Jääveistosluola on sadunomainen ja maaginen paikka, jossa voit kokea talvista taikaa huikeiden valojen, äänimaailman ja jäisten veistosten äärellä. Jääluolassa on pakkasta noin 4 astetta, joten mukaan pitää ottaa talvivaatetus, lapsille esimerkiksi toppahaalarit/toppa-asu, jotta voivat lasketella jäämäkiä yms. Vesileppiksessä on samana päivänä myös Muumi-suurkirppis ja keräilytapahtuma, jossa ehtii varmasti myös piipahtamaan halutessaan.

Riemu on koko perheen oma festivaali,
jossa on lavaohjelmaa, erilaisia toimintapisteitä ja yhteistä tekemistä hyvällä fiiliksellä. Riemussa tänä vuonna lastenmusiikkiorkesteri Ammuu! ja energinen MisseKissa. Perheitä viihdyttää myös Tomppa Taikuri. Torilla on tuttuun tapaan erilaisia toimintapisteitä ja pomppulinna. Puijon Pakertajien partiolaiset pitävät lettukahvilaa.  Riemuun on vapaa pääsy – niin konsertteihin kuin toimintapisteisiinkin.

Ilmoittautuminen tekstiviestillä Ninnille (p.040 359 2285) su 19.5. mennessä.
Ilmoita lähtijöiden nimet, lasten iät ja osallistujien mahdolliset ruoka-aineallergiat.
Maksu kerätään käteisellä linja-autossa.

Vaalilautakunnan sihteeri, vapaapäivät yleensä la - ma

Lapsi- ja perhetyö sekä varhaisnuorisotyö

Facebookissa

Vanha pappila. Sonkarintie 22