Perhekerho

Perhekerho Seurakuntakoti

Perhekerho on vanhempien ja alle kouluikäisten lasten yhteinen kerho, mihin ovat tervetulleita myös isovanhemmat ja muut lasta hoitavat aikuiset

Vesannolla perhekerho kokoontuu keskiviikkoisin seurakuntakodin yläkerrassa seurakunnan perhetyön ja Mannerheimin lastensuojeluliiton paikallisyhdistyksen yhteisvastuulla.

Kerho on ns. avoinkerho eli sinne voi tulla silloin, kun sinusta siltä tuntuu. Kerhossa on viikko-ohjelma, joka muotoutuu paljon ryhmän mukaan; kerhossa lauletaan, leikitään, askarrellaan, leivotaan ja parittomilla viikoilla kerhossa pidetään pieni hartaus. Joskus saamme kerhoon vierailijan tai ulkoilemme yhdessä. Parillisilla viikoilla kerhossa on tarjolla keittolounas, muutoin voit ottaa mukaasi omat eväät. Kahvia/teetä/mehua on tarjolla joka kerralla.

Pääpaino kerhossa on yhdessäololla; aikuiset saavat juttuseuraa joko toisista äideistä ja/tai ohjaajista ja lapset leikkikavereita.

Tervetuloa mukaan!

Tavoitettavissa ma - pe klo 9 - 16 Lapset, lapsiperheet ja varhaisnuoret Yhteistyö koulun ja kunnan varhaiskasvatuksen kanssa-------------Facebook- ja Instagram-tilien ylläpito

Seurakuntakoti

Perhekerho