Lapsiperheiden Joulujuhla

Lapsiperheiden Joulujuhla

Niiniveden Nuorisoseurantalo, Kempinniementie 27, 72310 Niinivesi

Teatteri Mukamaksen nukketeatteriesitys Jouluyö sekä glögiä, torttuja ja pipareita

Tervetuloa mukaan Vesannon seurakunnan, MLL Vesannon sekä kunnan kulttuuritoimen yhdessä järjestämään Lapsiperheiden Joulujuhlaan!

Ohjelmassa Teatteri Mukamaksen Jouluyö-nukketeatteriesitys (kesto n. 30 min) sekä glögiä, torttuja ja pipareita sekä jouluntunnelmaa. Juhla sopii koko perheelle ja kaikenikäisille.

Joulukiireiden keskellä ei useinkaan ehdi pysähtyä ennen varsinaista aattopäivää. Teatteri Mukamaksen perinteinen Jouluyö tuo mukavan, rauhallisen hetken sekä pienille että isoille kiiruhtajille. Nukketeatteriesitys kertoo joulukuvaelman uskollisen aasin näkökulmasta.

Jouluyö kertoo Marian, Joosefin ja pienen aasin välillä vaarallisestakin matkasta Beetlehemiin. Enkelten turva ja kirkkaan tähden johdatus vievät perille jouluyön ihmeeseen. Esitys antaa aikaa rauhoittua ja oivaltaa, mikä joulussa on tärkeintä.

Viehättävässä nukketeatteriesityksessä on kaksi näyttelijää. Kertojan äänen seurana käytetään akustisia soittimia ja tenhoa lisää tarinaa rytmittävä valaistus.

Vesannon srk, MLL Vesanto, Vesannon kunnan kulttuuritoimi

Tavoitettavissa ma - pe klo 9 - 16 Lapset, lapsiperheet ja varhaisnuoret Yhteistyö koulun ja kunnan varhaiskasvatuksen kanssa-------------Facebook- ja Instagram-tilien ylläpito