Perhejumalanpalvelus

Kivestä askarreltu lammas vihreällä taustalla
Niiniveden seurakunnan Facebook-sivu

Keväinen perhejumalanpalvelus striimattuna Tervon kirkosta

Tervetuloa seuraamaan jumalanpalvelusta Niiniveden seurakunnan Facebook-sivuillaLinkki avautuu uudessa välilehdessä alkaen klo 12.

Perhejumalanpalveluksessa juhlimme helluntaita ja samalla vietämme luomakunnan sunnuntaita kiittäen Taivaan Isää kaikesta mitä hän on luonut.

Tänä poikkeuksellisena keväänä ei päästy järjestämään varhaiskasvatuksen eikä koulujen kevätkirkkoja ja seurakunnan päivä- ja perhekerholaisetkin jäivät ilman kevätjuhlaa. Viettäkäämme yhteistä jumalanpalvelusta jokainen omasta kodista käsin, tervetuloa mukaan!

Perhejumalanpalveluksessa laulamme leikkien Lasten Virsi-kirjan lauluja ja rakennamme luomisen alttarin.

Ja tietysti laulamme lopuksi Suvivirren!

Voisiko juhlahetkeä juhlistaa siellä kotonakin vaikka herkuttelemalla mehulla ja jäätelöllä jumalanpalveluksen jälkeen?

Kappalainen
72210 Tervo

Vapaapäivät yleensä keskiviikko ja torstai

Vapaapäivät yleensä lauantai ja sunnuntai