Jumalanpalvelus

Tervon kirkko

12. sunnuntai helluntaista, Itsensä tutkiminen

Jumalanpalvelukset toimitetaan sanajumalanpalveluksina vuorotellen Tervon ja Vesannon kirkoissa klo 12. Mahdollisuuksien mukaan jumalanpalvelukset suoratoistetaan (striimataan) seurakunnan Facebook-sivulla (linkki avautuu uudelle välilehdelle) ja ovat katsottavissa Niiniveden seurakunnan YouTube-kanavalla (linkki avautuu uudelle välilehdelle) kaksi viikkoa ensi julkaisusta.

Palveluksiin voi toistaiseksi osallistua 50 kirkkovierasta, joita kehotetaan erityisesti huolehtimaan käsihygieniasta sekä turvaväleistä kirkkoon tultaessa ja penkkeihin istuessa. Kirkkoihin on järjestetty käsien pesuun ja käsidesin käyttöön. Turvavälin tulee olla vähintään 2 metriä. Kirkon penkkeihin on merkitty mille penkkiriveille voi istua. Perheenjäsenet voivat istua vierekkäin. Kirkkoihin on tultava ehdottoman terveinä. Vähäinenkin nuha tai muu oire on este saapumiselle.

Mahdollisuus ehtoolliseen voidaan pyydettäessä toteuttaa erityisjärjestelyin myös poikkeustilan aikana.

Vapaapäivät yleensä ma - ti

Vapaapäivät yleensä maanantai ja tiistai