Jumalanpalvelus

su 20.9. kello 12.00 - su 20.9. kello 13.00
Vesannon kirkko

Pyhäpäivien jumalanpalvelukset jatkuvat - poikkeuksin - vuorotellen Tervon ja Vesannon kirkoissa klo 12.

Jarmo Paananen (lit.), Marja-Leena Niinivaara-Koskell (saarna), Valentina Pirinen.

Huom! Poikkeus kirkkotilojen vuorottelussa!

Uusien seurakuntamestareiden Ari Solanummen ja Mirva Salminen-Kauton sekä uuden diakonin Minna Sahlbergin tehtäviinsiunaaminen ja kirkkokahvit joko kirkkopihalla tai kirkossa (säävaraus).

Milloin Tervon tai Vesannon kirkoissa ei ole ollut pyhäpäivänä jumalanpalvelusta, järjestetään niissä jonakin seuraavan viikon arkipäivistä iltajumalanpalvelus. Kulloisetkin arkipäivät vakiintuvat, mikäli järjestelystä saatavat kokemukset puoltavat sitä jatkossakin - tässä vaiheessa kyseessä on noin kuukauden mittainen kokeilu.  Sen aikana ko. viikonpäivät eri syistä vielä vaihtelevat.

Kulkutautitilanteen edelleen jatkuessa jumalanpalvelukset toimitetaan toistaiseksi ns. sanajumalanpalveluksina eli ilman kaikille avointa, yleistä ehtoollista (messu).  Mahdollisuus siihen toteutetaan silti erityisjärjestelyin, sitä erikseen pyydettäessä.

Vapaapäivät yleensä ma - ti