Joulukonsertti

la 28.11. kello 18.00 - la 28.11. kello 19.00
Vesannon kirkko

KARPAATTIEN TALVINEN TARINA lauluyhtie Brevis (Mukatsevo, Ukraina) tulkitsemana

Lauluyhtye Brevis on perustettu vuonna 2012 Mukatševon kaupungissa Taka-Karpatiassa.Brevis on seitsemän lahjakkaan nuoren naisen ja miehen a cappella -ryhmä. Yhtyeelle on ominaista laulannan kaunis sointi, moniäänisyys, hienostunut musiikillinen tyylitaju, erinomainen ammattimaisuus ja mestarillinen esitystaito.

Karpaattien talvinen tarina on verraton musiikkiteos, joka valloittaa kuulijan ensi tahdeista lähtien. Se on harmoninen kokonaisuus todellista ukrainalaista värikkyyttä ja muinaisten joululaulujen - koljadien ja štšedrikien - säveliä. Hyvä jouluinen juhlamieli ja mieltä nostattava joulun odotuksen tunnelma on taattu jokaiselle kuulijalle!

Ohjelma maksu 15e käteiseillä kirkon ovelta Niiniveden seurakunnan musiikkitoiminnan hyväksi.

Kanttori

Tervon ja Vesannon seurakuntien yhteinen kanttori 1.9.2019 alkaen. Vapaapäivät yleensä ma-ti