Päiväkerhon banneri

Leikin lumoa ja yhdessäolon iloa

Vesannon seurakunnassa päiväkerholaiset kokoontuvat arkisin kerran viikossa leikkimään ja toimimaan, arkisesti ja pyhän äärellä. Kerhossa painottuvat lapsesta välittäminen, lapsuuden ilon kokemukset ja lapsen hengellisen herkkyyden vaaliminen. Se on lapsen kasvupaikka, missä toimitaan kumppanuudessa hänen perheensä kanssa. Päiväkerholaiset ovat 3 - 5 – vuotiaita ja heitä ohjaa lastenohjaaja Niina Salonen. Kerhot kokoontuvat kerralla 2 – 2,5 tunniksi kerholaisten iän mukaan.

Kerhoihin ilmoittautuminen

Päiväkerhoihin tulevalle toimintakaudelle 2019 - 2020 ilmoittaudutaan 10.8.2019 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Lastenohjaajan tavoittaa 6.8. alkaen puhelimitse/sähköpostitse mikäli tulee kysyttävää kerhoasioista.

Kerhoryhmät päätetään ja ilmoitetaan elokuun puolessa välissä, kun haku kerhoihin on päättynyt. Kerhoihin ilmoittautuneet lapset saavat ennen kerhon alkua kerhokirjeen ja kutsun päiväkerhojen avoimiin oviin, joissa kerhoihin pääsee tutustumaan oman tutun aikuisen kanssa. Varsinaiset päiväkerhot alkavat syyskuussa ja kokoontuvat joulukuun puoleen väliin asti, jatkuen taas tammikuusta toukokuuhun. Kerhokauden päättävät joulujuhla ja kevätjuhla, joihin koko perhe on tervetullut. Keväisin teemme koko perheen retken jonnekin vähän kauemmaksi.

Kerhomaksuksi on tällä hetkellä päätetty 20 € / lukukausi.

Vapaita kerhopaikkoja voi kysellä suoraan lastenohjaajalta myös kesken vuoden!

 

lapsia päiväkerhossa leikkimässä

Ota yhteyttä

Lastenohjaaja
Terveystie 5
72300 Vesanto

Vaalilautakunnan sihteeri, vapaapäivät yleensä la - ma

Lapsi- ja perhetyö sekä varhaisnuorisotyö

Facebookissa