Perhekerho

Perhekerho on lasten ja aikuisten kohtaamispaikka, johon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa. Siellä on mahdollisuus tavata toisia perheitä, leikkiä ja harjoitella sosiaalisia taitoja yhdessä toisten lasten ja aikuisten kanssa ja luoda ystävyyssuhteita. Kerhossa lapset ja aikuiset puuhaavat yhdessä. Siellä hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaankin yhdessä. Ohjelma suunnitellaan yhdessä kerholaisten kanssa.

Vesannolla perhekerho kokoontuu keskiviikkoisin klo 10 – 12 seurakuntakodin yläkerrassa ja sen järjestävät yhdessä Vesannon seurakunta ja Mannerheimin lastensuojeluliiton Vesannon paikallisyhdistys.

Perhekerhossa on aina tarjolla kahvia ja teetä ja mukaan voi ottaa omat eväät. Parillisilla viikoilla on tarjolla keittolounas.

Perhekerho on maksuton ja sinne ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Voit tulla kerhoon mukaan milloin sinulle vain sopii!

Perhekerho

Tavoitettavissa ma - pe klo 9 - 16 Lapset, lapsiperheet ja varhaisnuoret Yhteistyö koulun ja kunnan varhaiskasvatuksen kanssa-------------Facebook- ja Instagram-tilien ylläpito