Ilmoittautuminen kesän 2018 leireille ON PÄÄTTYNYT

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua kesän 2018 lasten ja varhaisnuorten leireille, jotka järjestetään yhteistyössä Vesannon seurakunnan, Tervon seurakunnan sekä Vesannon ja Tervon kuntien nuorisotoimen kanssa. Tiedot ohjautuvat suoraan Vesannon seurakunnan lastenohjaaja Niina Saloselle ja ne käsitellään luottamuksellisesti ja ovat vain leiriohjaajien käytössä. Leireille tulee ilmoittautua 15.5. mennessä alla olevalla sähköisellä lomakkeella. Ilmoittautumiset ovat sitovia. Varhaisnuorten leireille mahtuu 25 lasta Vesannolta ja 25 lasta Tervosta eli yhteensä 50 osallistujaa/leiri. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leirin voi perua ilmaiseksi ennen viimeistä ilmoittautumispäivää ottamalla yhteyttä puhelimitse Vesannon srk:n lastenohjaajaan Niina Saloseen p.040 359 2285. Tämän jälkeen perutusta leiripaikasta peritään 50% leirimaksusta, sairastapauksissa leirin voi perua ilmaiseksi esittämällä lääkärintodistuksen. Päiväleiri on maksuton, mutta ilmoitathan mahdolliset peruuntumiset, jotta osaamme varata ruokaa/materiaaleja oikean määrän. Onnistuneesta ilmoittautumisesta saat kuittauksen sähköpostiisi muutaman päivän kuluessa. Huom! Yhdellä lomakkeella voit ilmoittaa vain yhden leiriläisen!!!

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.