varhaisnuoret

Varhaisnuoret

Tervetuloa seurakunnan varkkailtoihin, retkille ja leireille!

Alkanut vuosi on seurakunnissa kouluikäisten juhlavuosi, sillä Suomessa on tehty kristillistä varhaisnuorisotyötä jo lähes 120 vuotta, ensiksi NMKY:n toimesta Sörnäisten alueella poikien kanssa. Vuonna 1919 perustettiin Poikien ja tyttöjen keskuksen, nykyisen Nuoren kirkon esi-isä Poikien liitto. Haluamme juhlia tätä merkittävää toimintaa tyttöjen, poikien ja sinun kanssasi.

Kirkon kouluikäisten Sata vuotta iloa -juhlavuotta vietetään vuonna 2019 sekä täällä omassa seurakunnassa että valtakunnallisesti Partaharjun Pisara– suurleirillä heinäkuun lopussa. Juhlavuoteen kuuluu myös kirkon koululaisten uusi Youtube –Ttila– kanava sekä Yö kirkossa -haastekampanja, joka huipentuu marraskuussa.

Varkkaillat jatkuvat myös keväällä 2019

Varhaisnuorten omat illat seurakuntakodilla taas noin kerran kuussa; pikkuvarkkien (1. - 4.-luokkalaisten) ja isompien varkkien (6. - 7.-luokkalaisten) illoissa ollaan yhdessä, pelaillaan, leivotaan, askarrellaan, lauletaan ja hiljennytään sekä syödään yhdessä iltapalaa.

Tule silloin kun pääset, iltoihin ei ole ennakkoilmoittautumista!

100 vuotta iloa

Vaalilautakunnan sihteeri, vapaapäivät yleensä la - ma

Lapsi- ja perhetyö sekä varhaisnuorisotyö

Facebookissa