Nuotio

Tervetuloa seurakunnan varkkailtoihin, retkille ja leireille!

Alkanut vuosi on seurakunnissa kouluikäisten juhlavuosi, sillä Suomessa on tehty kristillistä varhaisnuorisotyötä jo lähes 120 vuotta, ensiksi NMKY:n toimesta Sörnäisten alueella poikien kanssa. Vuonna 1919 perustettiin Poikien ja tyttöjen keskuksen, nykyisen Nuoren kirkon esi-isä Poikien liitto. Haluamme juhlia tätä merkittävää toimintaa tyttöjen, poikien ja sinun kanssasi.

Kirkon kouluikäisten Sata vuotta iloa -juhlavuotta vietetään vuonna 2019 sekä täällä omassa seurakunnassa että valtakunnallisesti Partaharjun Pisara– suurleirillä heinäkuun lopussa. Juhlavuoteen kuuluu myös kirkon koululaisten uusi Youtube –Ttila– kanava sekä Yö kirkossa -haastekampanja, joka huipentuu meillä täällä Vesannolla lokakuun lopulla.

Syksyn 2019 toimintaa varkkaikäisille

Varkkaillat

Varkkaillat eli varhaisnuorten omat illat jatkuvat ja nyt illat on jaettu niin, että 1. - 3. -luokkalaisille on omat iltansa ja 4. - 6.-luokkalaisille omansa. Varkkaillat on maanantaisin kolmen viikon välein seurakuntakodilla. Illoissa on sekä ohjattua ohjelmaa että vapaata oleskelua, jolloin voi pelailla lautapelejä, piirrellä, leikkiä, askarrella yms. Varkkaillassa tarjotaan pientä iltapalaa.

Varkkaillat 1. – 3. –luokkalaisille srk-kodilla maanantaisin klo 17.30 – 19.30 kolmen viikon välein, kokoontumispäivät: 9.9., 30.9., 21.10., 11.11., 2.12.

Varkkaillat 4. – 6. –luokkalaisille srk-kodilla maanantaisin klo 17.30 – 19.30 kolmen viikon välein, kokoontumispäivät: 16.9., 7.10., 28.10., 18.11., 9.12.

Varkkailtoihin ei tarvitse ilmoittautua eivätkä ne maksa mitään, tervetuloa mukaan!

24h - haaste 8 - 14 -vuotiaille;
vietetään yö kirkossa!

Haaste alkaa lauantaina klo 12 ja päättyy sunnuntaina klo 12 Kummikirkon jälkeen.

Tule mukaan selvittämään mitä kaikkea kirkossa ja sen ympäristössä ehtii vuorokauden aikana tekemään...oletko jo käynyt kirkkomme kellotapulissa?

Leiriohjelman lisäksi valmistelemme yhdessä sunnuntain Kummikirkkoa johon osallistumme yhdessä heti aamupalan jälkeen. Kummikirkkoon voi kutsua mukaan oman kumminsa ja/tai muun tärkeän aikuisen.

Ilmoittautuminen on auki 13.9. - 13.10. välisen ajan! Linkin löydät myös etusivulta!

Yö kirkossa, kaikkien aikojen yökyläily

Tavoitettavissa ma - pe klo 9 - 16 Lapset, lapsiperheet ja varhaisnuoret Yhteistyö koulun ja kunnan varhaiskasvatuksen kanssa-------------Facebook- ja Instagram-tilien ylläpito