varhaisnuoret

Varhaisnuoret

Tervetuloa seurakunnan varkkailtoihin, retkille ja leireille!

Alkanut vuosi on seurakunnissa kouluikäisten juhlavuosi, sillä Suomessa on tehty kristillistä varhaisnuorisotyötä jo lähes 120 vuotta, ensiksi NMKY:n toimesta Sörnäisten alueella poikien kanssa. Vuonna 1919 perustettiin Poikien ja tyttöjen keskuksen, nykyisen Nuoren kirkon esi-isä Poikien liitto. Haluamme juhlia tätä merkittävää toimintaa tyttöjen, poikien ja sinun kanssasi.

Kirkon kouluikäisten Sata vuotta iloa -juhlavuotta vietetään vuonna 2019 sekä täällä omassa seurakunnassa että valtakunnallisesti Partaharjun Pisara– suurleirillä heinäkuun lopussa. Juhlavuoteen kuuluu myös kirkon koululaisten uusi Youtube –Ttila– kanava sekä Yö kirkossa -haastekampanja, joka huipentuu marraskuussa.

Kesän 2019 leirit lapsille ja varhaisnuorille

Ilmoittautuminen ensi kesän leireille on alkanut ja ilmoittautua voit aina 15.5.2019 asti, linkin ilmoittautumislomakkeeseen löydät jokaisen leirin kuvauksen alapuolelta. Ilmoittautumislomakkeesta löydät lisätietoa myös leirien maksamisesta sekä maksuvapautuksen hakemisesta leirimaksuun. Kannattaa lukea huolella myös leirien perumisehdot. Leirit järjestää seurakuntamme yhteistyössa Tervon seurakunnan sekä Vesannon ja Tervon kuntien kanssa, Pisara-leirin järjestäjänä toimii Nuori kirkko ry. Päiväleirillä ovat mukana Ninni (Vesannon srk) ja Hanne (Vesannon kunta), Tervonsalmen leireillä Ninni, Hanne, Sirpa (Tervon srk) ja Artsi (Tervon ja Vesannon kunnat) ja Pisara-leirille teitä vie Ninni ja Artsi. Lisäksi mukana on joukko iloisia isosia ja kuntien nuoria kesätyöntekijöitä!

Päiväleiri 19. - 20.6.2019 klo 10 - 14 srk-kodilla ( 4 - 8-vuotiaille)

Päiväleirillä pääset viettämään kaksi leiripäivää srk-kodilla yhdessä leikkien, laulaen, askarrellen, leipoen ja muuta mukavaa touhuten. Leirillä saat ruuan ja pienen välipalan. Leiri on ilmainen.

Päiväleirille voit ilmoittautua täällä

Lastenleiri 5. - 7.6.2019 Tervonsalmessa (1. - 3.-luokkalaisille)

Lastenleiri on tarkoitettu vuosina 2009 - 2011 syntyneille lapsille. Leirillä on monenlaista leiriohjelmaa saunomista ja uimista unohtamatta. Majoitus tapahtuu leirikeskuksen sekä pihapiirin aittarakennuksien 3 - 5 hengen huoneissa. Leirin hinta on 40€ ja se sisältää majoituksen, leiriohjelman, ruokailut sekä vesantolaisille bussikuljetuksen Vesannolta Tervonsalmeen.

Lastenleirille voit ilmoittautua täällä

Varhaisnuortenleiri 11. - 14.6.2019 Tervonsalmessa (4. - 7.-luokkalaisille)

Varhaisnuortenleiri on tarkoitettu vuosina 2005 - 2008 syntyneille nuorille. Leirillä on monipuolista ohjelmaa ja tietenkin myös mahdollisuus saunoa ja uida. Majoitus tapahtuu leirikeskuksen sekä pihapiirin aittarakennuksien 3 - 5 hengen huoneissa. Leirin hinta on 50€ ja se sisältää majoituksen, leiriohjelman, ruokailut sekä vesantolaisille bussikuljetuksen Vesannolta Tervonsalmeen.

Varhaisnuortenleirille voit ilmoittautua täällä

Pisara-suurleiri 24. - 29.7.2019 Pieksämäen Partaharjulla (10 - 14-vuotiaille)

Juhlavuoden suurleiri Partaharjulla on telttaleiri, jonne odotetaan jopa 2000 nuorta ympäri Suomea ja ulkomaita, tätä et halua jättää väliin! Lisätietoa leiristä löydät Pisara-leirin nettisivuilta. Vesannolta ja Tervosta leirille lähdetään yhteiskuljetuksella. Leirin hinta on vesantolaisille ja tervolaisille tytöille ja pojille 85€ sisältäen leiriohjelman, ruokailut ja kuljetuksen. Sisaralennus on -20€.

Leirille voivat osallistua myös perheet olemalla leirillä joko koko leirin tai viikonlopun ajan. Perheet voivat leiriytyä joko seurakunnan oman porukan kanssa tai perheiden yhteiseen leiriin Perhelään. Lisätietoja perheiden leirille lähdöstä saat lastenohjaajalta.

Pisara-suurleirille voit ilmoittautua täällä

Kuva: Jari Kankkunen

Kuva: Jari Kankkunen, Pisara-leirin materiaalit.

100 vuotta iloa

Vaalilautakunnan sihteeri, vapaapäivät yleensä la - ma

Lapsi- ja perhetyö sekä varhaisnuorisotyö

Facebookissa