Uutisia ja tiedotteita

Seurakuntamestarin työsuhde, paikka avoinna

12.2.2020 14.46

Etsitään kiinteistö- ja seurakuntapalveluiden monitaitoista ammattilaista

Niiniveden seurakunnassa on avoinna seurakuntamestarin työsuhde 1.5.2020 alkaen. Tehtäviin kuuluvat hautaustoimen-, kiinteistönhoidon-, sekä suntion tehtävät. Hakijalta edellytetään seurakunta- ja hautauspalvelualan ammattitutkintoa tai suntion ammattitutkintoa, ev.lut kirkon jäsenyyttä ja konfirmaatiota sekä hyvää suomen kielen taitoa. Oma auto ja ajokortti ovat välttämättömiä tehtävän hoitamisessa, sillä toimipisteiden välinen etäisyys noin 25 km. Palkkaus KirVesTes vaativuusryhmän 403 mukainen. Tehtävässä on 6 kk koeaika. Valittavan hakijan on esitettävät hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Vaadittava koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, työn ohessa, jolloin työsuhde on määräaikainen ja palkkaus määräytyy KirVesTes liitteen 5 mukaisesti.

Kirjalliset hakemukset liitteineen tulee toimittaa 20.3.2020 klo 14 mennessä osoitteella Niiniveden seurakunta, Terveystie 5, 72300 Vesanto tai sähköpostilla (pdf tiedostona) niiniveden.seurakunta@evl.fi

Hakemuksia ei palauteta. Hakijan tulee olla valmis saapumaan haastatteluun erikseen kutsuttuna aikana.

Lisätietoja antavat kirkkoherra Jarmo Paananen puh 040 571 9596 sekä seurakuntamestari Uolevi Laitinen 040 568 6272 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@evl.fi